....................................."Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος
..................................................."Η εξομολόγηση ενός πυρην. φυσικού" Ελληνικά Γράμματα

...κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια...κλικ στη φωτό...

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Η "κυβέρνηση" έχει αρχίσει να φτάνει στα πρόθυρα του παραλόγου

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, Λόρελ και Χάρντι της ελληνικής πολιτικής, έχουν ξεγελάσει το περισσότερο χρόνο για να κάνουν τα δισεκατομμύρια στις περικοπές που έχουν ζητήσει σε αντάλλαγμα για ένα νέο σχέδιο διάσωσης. Είναι καιρός να θέσει τέρμα στην ελληνική ιλαροτραγωδία. Graecokleptocrats συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε σαν να είναι business as usual, θα αφήσει ένα τελεσίγραφο μετά το άλλο πέρασμα, και διαρκώς αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι οι συζητήσεις τους έχουν αρχίσει να φτάνουν στα πρόθυρα του παραλόγου.

Θα ήταν πολύ καλύτερα για να τερματιστεί αυτή η φάρσα. Η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται ταχύτερα από ό, τι πιστεύεται. Οι διασώστες και στις δύο πλευρές του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πρέπει να προσπαθήσουν να είναι ειλικρινείς για μια αλλαγή. Αν Graecokleptocrats είναι να μειωθεί σε βάθος χρόνου το βουνό του χρέους, η Ελλάδα πρέπει να αναδιοργανώσουμε σήμερα. Η αλλόκοτη κυβέρνηση της Ελλάδα έκλεψε ζωή μου!

Η Μέρκελ δηλώνει ότι ούτε το περιεχόμενο ούτε το χρονοδιάγραμμα του μνημονίου είναι προς συζήτηση. Γερμανοί πληρώνουμε για τις ελληνικές αμαρτίες και οι Έλληνες δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσει η αιμορραγία. Graecokleptocrats δεν έχουν συνείδηση ​​της ευθύνης τους για τη δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα. Είναι ένα κλείσιμο του ματιού παιχνίδι. Graecokleptocrats προσποιούνται σαν να θέλουν να μεταρρυθμίσουν και Eurokleptocrats ενεργεί σαν να τους πιστέψει. Αλλά τώρα η ρύθμιση αυτή έχει φτάσει σε σημείο την ελαστικότητά του.

Ο ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος της κατάθλιψης, το # 1 πηγή της δυστυχίας. Ο ΦΠΑ είναι η cacothanasia της οικονομίας! http://venitism.blogspot.com

Μια προκαταρκτική έκθεση της τρόικας δείχνει Λόρελ και Χάρντι έχουν αποτύχει να εκπληρώσει τις 210 από 300 στόχους λιτότητας. Graecokleptocrats πρόγραμμα είναι ήδη απελπιστικά πίσω από το χρονοδιάγραμμα, τόσο όσον αφορά την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων και των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί. 

?Το ΔΝΤ δεν είναι σε θέση διαπραγμάτευσης των στόχων του προγράμματος. Θα παραμείνει η βάση για τη συζήτηση. Κριστίν Λαγκάρντ, του ΔΝΤ έχει καταστήσει απολύτως ξεκάθαρο πως δεν εμπιστεύεται Graecokleptocrats, γιατί ποτέ δεν ισχύουν αυτά που ψηφίζουν στο Μεγάλο Οίκος ανοχής της δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος! Όλοι οι Ευρωπαίοι καταδικάζουν Graecokleptocrats για τη δημιουργία εκατό των κρατικών υπηρεσιών και την πρόσληψη πολλών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, παρόλο που υποσχέθηκε τρόικας να κλείσουν όλα τα γραφεία και να απολύουν πολλούς δημόσιους υπαλλήλους.

Μερικά στελέχη κρατικών επιχειρήσεων έχουν ετήσιο μισθό 300.000 ευρώ! Έλληνες αναρωτιούνται γιατί τους υπεράκτιους λογαριασμούς των πλούσιων υπουργών που δεν έχουν εντοπιστεί και γιατί δεν έχουν τα ονόματα των εκατό Graecokleptocrats που πήραν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ σε δωροδοκίες έχουν δημοσιευθεί. 

Υπάρχει μόνο μία λύση για το δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι Graecokleptocrats πάνω από την αδυναμία τους να δανειστούν περισσότερα χρήματα. Τερματίστε την κυβέρνηση! 
Γι' αυτό η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μια πραγματική επανάσταση για να νικήσει το διεφθαρμένο κατεστημένο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου